!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Arkiv

Tillbaka

Tvätt av piskbalkonger samt vissa balkonger tillhörande medlemmar

2016-03-17 09:35

Styrelsen har beslutat att ta in Klottrets Fiende att hjälpa oss med tvätt av våra piskbalkonger då dessa är hårt angripna av smuts, väder, vind etc. vilket ser väldigt tråkigt ut. I samband med detta kommer Klottrets Fiende även att tvätta vissa balkonger som är belägna på några av våra hus kortsidor (berörda adresser framgår av nedan/bifogad bild), detta eftersom de balkongerna är de som är mest utsatta av väder och vind. Arbetet kommer att påbörjas 29 mars och pågå i cirka tre dagar.


Vad gäller tvätt av föreningens samtliga medlemsbalkonger har styrelsen bedömt att behovet i relation till kostnaden för ett sådant arbete inte är motiverad - vi hoppas på visad förståelse och medhåll kring detta.


Uppmaning till medlemmar med balkong i följande lägen/de (markerats med rött i bifogad bild):  • Fågelbacksgatan 8 A fastighetens kortsida ut mot Fågelbacksgatan

  • Västra Rönneholmsvägen 53 C fastighetens kortsida mot innergård

  • Edward Lindahlsgatan 14 A fastighetens kortsida mot innergård

  • Edward Lindahlsgatan 12 A fastighetens kortsida ut mot gatan


 Vi ombeder er att ta bort eventuella utemöbler, växter m.m.! Fönster kommer att sköljas av men ej putsas. Arbetet beräknas vara klart fredag 1 april. Arbetet utförs exteriört, ni behöver alltså inte lämna access till era hem.


Väl mött!


StyrelsenOm du inte längre vill prenumerera på detta nyhetsbrev, vänligen gå till http://www.http://www.brfronneholm.se/ och avbeställ din prenumeration under rubriken Nyhetsbrev.