!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Arkiv

Tillbaka

Info om vårstädning, miljöhus och styrelsearbete

2016-04-14 16:49

Städdag


Den första maj mellan klockan 11:00 och 13:00 äger vårens städdag rum och den vill ni inte missa! I år kommer Erik Olsson Fastighetsförmedling till föreningen både för att hjälpa till med städningen men även för att bjuda oss på korv och dricka. Lyxigt värre! Efter avslutad vårstädning kommer föreningens medlemmar som vanligt ges möjlighet att slänga sina egna grovsopor i containern, vilken kommer att finnas på plats på Edward Lindahlsgatan (containern öppnas på städdagen och står kvar till tisdag morgon den tredje maj). 

Eftersom vi vill underlätta för Erik Olsson inför inköp vill vi be er att anmäla er till städdagen! Vi föredrar att ni använder er av anmälningsformuläret HÄR på hemsidan, men det går givetvis bra att svara på detta mail också. Hoppas så många som möjligt av er kan närvara - och att solen kommer att skina på oss alla förstås!


Om ni för övrigt undrar vilka det är pysslar i trådgården dessa dagar (utöver våra ordinarie vaktmästare) så är det Trädgårdsteamet från Bredablick som är på plats och gör fint hos oss. :)


Miljöhus och sophantering


Vi passar även på att uppmana alla medlemmar att hjälpas åt att minimera mängden avfall och hålla rent och snyggt i miljöhuset.  • Vik ihop kartonger/emballage så det får plats mer i sopkärlen. Det är till exempel inte ok att slänga hela kartonger. 

  • Man slänger sitt avfall i avsedd behållare och ställer inte något på golvet.

  • Släng inte din soppåse i första bästa kärl om du ser att det börjar bli fullt utan ta ett par steg in i miljöhuset och släng i det kärl som är mindre fullt. Det är viktigt att locken går igen ordentligt, detta för att undvika ev. lukt och ohyra


Vi betalar tömning efter volym! Det blir också höjda avgifter ifall vi inte sorterar och återvinner på rätt sätt. Lappar kommer att sättas upp i miljöhuset.


Styrelsearbete


Sist men inte minst vill vi påminna om att vi söker ytterligare personer som vill engagera sig i styrelsen (info om föreningens nuvarande styrelse HÄR)! Det krävs inga särskilda kunskaper utan vi söker dig med engagemang i kombination med en vilja att vara med och påverka föreningens framtid. Styrelsen är självkonstituerande vilket innebär att du inte söker till en specifik position utan arbetsuppgifterna fördelas mellan de engagerade. Skriv lite om dig själv och vad du kan bidra med och skicka ett mail till madeleinethott@gmail.com. Vi ser fram emot din intresseanmälan!


Väl mött,
Styrelsen i Brf Rönneholm


 Om du inte längre vill prenumerera på detta nyhetsbrev, vänligen gå till http://www.http://www.brfronneholm.se/ och avbeställ din prenumeration under rubriken Nyhetsbrev.