!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Arkiv

Tillbaka

Påminnelse att anmäla till städdag samt uppmaning att forsla bort föremål från källar- och vindskorridorer!

2016-04-21 20:46

Eftersom antalet anmälningar till vårens städdag är oerhört lågt (tre har inkommit än så länge...) vill vi med detta mail påminna er om att anmäla er om ni har möjlighet att delta! Datum/tid är alltså söndagen den första maj mellan klockan 11:00 och 13:00 och Erik Olsson Fastighetsförmedling kommer att hjälpa till med städningen samt bjuda oss på korv och dricka. Vid deltagande på städdagen är man dessutom med i Erik Olssons utlottning av två stycken MFF-biljetter. Givetvis är alla välkomna oavsett om man föranmält sig eller ej, så inser ni i sista minuten att ni faktiskt kan närvara är det bara att dyka upp! :)


På förekommen anledning vill vi därutöver uppmana de medlemmar som ställt föremål i källar- och vindskorridorer att forsla bort dessa omedelbart! Böter kan komma att utkrävas av de som dumpar otillåtna föremål i källar- och vindskorridorer - detta gäller även i miljöhuset.


Vänligen
Styrelsen


 

Om du inte längre vill prenumerera på detta nyhetsbrev, vänligen gå till http://www.brfronneholm.se/ och avbeställ din prenumeration under rubriken Nyhetsbrev.