!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Arkiv

Tillbaka

Höststädning och rensning bland cyklar

2016-09-16 13:52

Städdag


Den 16 oktober mellan klockan 10:00 och 12:00 äger höstens städdag rum och liksom i våras kommer Erik Olsson Fastighetsförmedling även denna gång till föreningen - både för att hjälpa till med städningen men även för att bjuda oss på korv och dricka. Mycket trevligt! Efter avslutad vårstädning kommer föreningens medlemmar som vanligt ges möjlighet att slänga sina egna grovsopor i containern vilken i sedvanlig ordning kommer att finnas på plats på Edward Lindahlsgatan. Containern öppnas på städdagen och står kvar till tisdag morgon den 18 oktober.

Eftersom vi vill underlätta för Erik Olsson vad gäller inköp vill vi be er att anmäla er till städdagen! Använd er gärna av anmälningsformuläret på hemsidan under Kalender (länk) men det går givetvis bra att svara på detta mail också. Hoppas så många som möjligt av er kan närvara.


Cykelrensning


I samband med årets höststädning kommer vi även att rensa bland föreningens många cyklar som tar upp plats/ej används/inte har någon ägare som tar ansvar för dem. Med anledning av detta uppmanar vi samtliga av styrelsens medlemmar att titta till sina cyklar och avlägsna det röda band som styrelsens medlemmar har fäst på alla cyklar runtom i föreningen! Detta måste vara gjort innan städdagens början.


Till stöd för denna rensning har styrelsen Lag (1938:121) om hittegods. Lagen om hittegods gäller om någon glömt kvar eller lämnat en sak i till exempel en förenings fastighet. För att konstatera att det är fråga om hittegods har därför styrelsens medlemmar markerat de cyklar som nu står på föreningens mark med röda snören och vi uppmanar er att ta bort märkningen på de cyklar som är era. De märkta cyklar som finns kvar kommer sedan att förvaras i ett eller två av föreningens förråd under 3 månader. Kontakta styrelsen för att hämta din cykel under denna period.


Väl mött!
Styrelsen

Om du inte längre vill prenumerera på detta nyhetsbrev, vänligen gå till http://www.brfronneholm.se/ och avbeställ din prenumeration under rubriken Nyhetsbrev.