!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Arkiv

Tillbaka

Motioner inför årsstämma 2017 samt intresseanmälningar styrelsearbete

2017-01-16 17:30

Motioner inför föreningens årsstämma 2017


Det börjar bli dags för BRF Rönneholms årsstämma som äger rum onsdagen den 29 mars vilket innebär att det är dags att lämna in motioner inför dito. Dessa måste lämnas in skriftligen med namn och lägenhetsnummer (1-223) senast den 15:e februari. Förslagsvis kan ni lämna dem via e-post (brfronneholm@gmail.com) eller på expeditionstiden den 7:e februari 18:30-19:00. Stämman kommer att hållas på nytt ställe i år, detta med anledning av att Rönneholmsgården inte längre hyrs ut till allmänheten Vi återkommer med plats så snart vi fått lokal bekräftad.


I de fall man som medlem inte kan närvara vid föreningsstämman kan man sända någon i sitt ställe som ombud. HÄR finns mallexempel på fullmakt.


Vi söker med ljus och lykta efter nya och fler styrelsemedlemmar!


Den nu sittande styrelsen är i stort behov av fler engagerade medlemmar, likväl söker vi någon som kan ansvara för valberedningen (1-2 personer). Det krävs inga särskilda kunskaper utan vi söker dig med engagemang i kombination med en vilja att vara med och påverka föreningens framtid. Styrelsen är självkonstituerande vilket innebär att du inte söker till en specifik position utan arbetsuppgifterna fördelas mellan de engagerade. Skriv lite om er själva och vad ni tror att ni kan bidra med och skicka till madeleinethott@gmail.com. Vi ser fram emot din intresseanmälan, vilken gärna får inkomma oss senast sista februari.


Väl mött!
Styrelsen

Om du inte längre vill prenumerera på detta nyhetsbrev, vänligen gå till http://www.brfronneholm.se/ och avbeställ din prenumeration under rubriken Utskick.