!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Arkiv

Tillbaka

Meddelande om elfel

2017-03-13 11:46

Medlemmar,


Föreningen har under en dryg vecka haft problem med en jordfelsbrytare som löser ut. Konkret har det inneburit att såväl bredband som tv tappat kontakt med nätet. För vissa fastigheter har dessutom utebelysningen och trappljusen slockat och portkoderna slutat att fungera.


Elektriker har felsökt problemet och kommit fram till att det troliga felet är överslag i någon del av utebelysningen. Sådana fel tar tyvärr tid att hitta. Därför har styrelsen beslutat att omsektionera i våra elcentraler så att tv och bredband ligger för sig. Det skall förhoppningsvis lösa det problemet. 


Det andra problemet tar längre tid att felsöka. Därför vill vi be er att ha era nycklar med när ni lämnar huset eftersom kodlåset kan sluta fungera, vi vädjar er dessutom om att inte ringa ut jouren (de är redan medvetna om problemet). Till dess felet är fullständigt åtgärdat kommer den jordfelsbrytare som hanterar kodlås och ytterbelysning att lösas ut direkt efter utryckningen. Jouren kan inte åtgärda själva felet, varför utryckning från deras håll enbart genererar kostnader.


Styrelsen kan bara beklaga den uppkomna situationen och hoppas att felet snabbt blir avhjälpt.


Med vänlig hälsning,
Styrelsen


 

Om du inte längre vill prenumerera på detta nyhetsbrev, vänligen gå till http://www.brfronneholm.se/ och avbeställ din prenumeration under rubriken Utskick.