!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Arkiv

Tillbaka

Motioner inför årsstämman

2011-02-10 10:38

Nu börjar tiden för BRF Rönneholms årsmöte att närma sig (onsdagen den 30 mars).
Det betyder att det är dags att lämna in motioner inför mötet. Dessa måste lämnas in skriftligen med namn och lägenhetsnummer (1-215) senast den 6:e mars. Förslagsvis kan ni lämna in dem via

e-post (brfronneholm@gmail.com) eller på expeditionstid jämna veckor mellan 18:30-19:00.

Vill du vara med och påverka?
På årsstämman finns det gott om chanser att kunna medverka i föreningens skötselarbete. Vill du vara en del av den styrande processen eller kanske endast prova på att engagera dig lite mer så kommer det att finnas en hel del positioner att söka till!


Positioner du kan söka till är:

Styrelseledamot
Suppleant
Valberedning

En del positioner har flera vakanser och du kan söka till flera tjänster (dock endast inneha en). Engagemang, en vilja att vara med och påverka föreningens framtid samt kunskaper inom fastighet och ekonomi är ett stort plus.

Valberedningen, som består av Jonas Karlsson och Cecilia Lindgren behöver ha era ansökningar senast den 6:e mars. Skriv lite om er själva och vad ni tror att ni kan bidra med och sänd e-post till cld@msa.se.


Med vänliga hälsningar

Styrelsen
Om du inte längre vill prenumerera på detta nyhetsbrev, vänligen gå till http://brfronneholm.se/ och avbeställ din prenumeration under rubriken Nyhetsbrev.