!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Arkiv

Tillbaka

Viktig information!

2011-09-11 12:25

Föreningen kommer att påbörja renovering av värmesystemet om några veckor för att uppnå en bättre fördelning av värmen. Arbetet innebär att ett EB-don monteras i varje radiator i alla lägenheter.

Det medför att montörerna kommer att behöva tillgång till era lägenheter för att justera elementen. De kommer att sätta upp lappar och ges information tre (3) dagar innan de börjar med respektive trapp och det är väldigt viktigt att montörerna kommer in i samtliga lägenheter för att projektet ska kunna genomföras.

Det kommer att finnas möjlighet att lämna nycklar till montörerna den veckan de kommer, de samlar in nycklar på morgnarna. Har ni inte möjlighet till detta är ni välkomna att på städdagen den 24 september kl. 10:00 att lämna märkta nycklar till oss i styrelsen.

För varje extrabesök montörerna gör på grund av att Ni inte gett tillgång till lägenheten, kommer tyvärr den eventuella extrakostnaden att debiteras Dig som person.

Den dagen det är dags för Er lägenhet så var vänliga att flytta eventuella möbler och annat så att montörerna kommer åt värmeelementen, det behövs ca 1,5 meter fritt. Montörerna kommer att lägga en bit papper under varje radiator för läck-indikering. Låt detta papper ligga i ett dygn. Är där vatten på papperet så var vänlig och ta kontakt med Montören.

Har Ni husdjur var vänlig meddela detta med, montörerna går inte in till ensamma hundar och dylikt.

Ställ gärna eventuella frågor till styrelsen via brfronneholm@gmail.com

Närmare besked om vilken/vilka dagar som blir aktuell för Er lägenhet, kommer i ett senare meddelande.