!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Arkiv

Tillbaka

Viktig information!

2011-12-22 08:54

* Värmeprojektet – Funktionskontroll *

Det kommer under januari månad genomföras funktionskontroll av samtliga lägenheter för att säkerställa renoveringen av vårt värme- projekt. Kontrollen kommer att genomföras under dessa datum:

V. Rönneholmsvägen 55 A-D 16-17 jan
Törnskärsgatan 2 A-D 18 jan
Fågelbacksgatan 8 A-D 19 jan
V. Rönneholmsvägen 53 A-C 20 jan
Edward Lindahlsgatan 14 A-C 23 jan
Edward Lindahlsgatan 12 A-F 24-25 jan

Exakta datum kommer att lämnas några dagar innan kontrollen ska ske.

Om du inte har möjlighet att vara hemma kan du lämna nyckel till en granne eller till styrelsen på expeditionstiden den 10 januari mellan 18:30-19:00 på Edward Lindahlsgatan 12F.
Kom ihåg att märka nyckeln med namn, adress och lägenhetsnummer. Lämnar ni inte tillgång till er lägenhet finns risken att ni blir debiterade för extra besök.


* Viktig information om förråd *

Nu är det över ett år sedan styrelsen gick ut med information och uppmaning till samtliga medlemmar att skriva på sina källar- och vindsförråd vilket man disponerar över. Det saknas fortfarande lägenhets- nummer på ett antal förråd, vilket kan bero på att de som har saker i förråden har flyttat eller att medlemmar som bor kvar i huset disponerar förråden.

Vi har nu bestämt i styrelsen att de förråd som inte är märkta med lägenhetsnummer per den 31:a januari kommer att ges till de medlemmar som idag inte har både ett vinds- och ett källarförråd. Den övertagande får då även de möbler och saker som förvaras i förrådet.

Om ni har några frågor är ni välkomna att kontakta oss på brfronneholm@gmail.com

Vänligen/ Styrelsen
Om du inte längre vill prenumerera på detta nyhetsbrev, vänligen gå till http://www.brfronneholm.brfnet.se/ och avbeställ din prenumeration under rubriken Nyhetsbrev.