!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Arkiv

Tillbaka

Nyheter från styrelsen

2013-05-12 17:17

Hej!

Här kommer ett nyhetsbrev med lite info om vad som händer i vår förening:

På stämman röstades en avgiftshöjning på cirka 3% igenom av en enhetlig stämma. Höjningen kommer att träda i kraft i och med de nya avierna som kommer ut från och med juli månad. Höjningen kommer att läggas under värmekostnaderna då de halkat efter verkligheten sedan många år.

Vi kommer inom kort att göra en kanalrensning av alla ventilationskanaler. Samtidigt som detta görs gör vi också en OVK (Obligatorisk ventilationskontroll). Då vi har gamla fina hus som har självdrag så hoppas vi att detta ska förbättra luftkvaliteten i lägenheterna. Mer info om detta kommer!

I mitten av juni så kommer vi att beskära träden inne på gården. Detta för att träden mår bra av det och för att släppa in mer ljus till balkonger och fönster inåt gården.

Vi kommer också göra ett projekt där vi fogar om våra skorstenar på taken. Detta är en ren underhållssak.

Vi har haft möte med Riksbyggen gällande vår gård och den allmänna skötseln. Vår förhoppning är att vår önskebild har gått igenom och att resultatet kommer att vara bättre i år!

Vi kommer med hjälp av vaktmästaren och en högtryckstvätt göra rent utsidan på våra balkonger. Är ni intresserade av detta så kontakta oss gärna via email.

Vi håller på att ta in offerter på relining i våra fastigheter. Detta är inget akut problem men stammarna är gamla och vi är hellre proaktiva innan det blir problem!

Till sist vill vi gå ut med två uppmaningar:

Släng inga grovsopor i vårt miljöhus! Elektriska apparater, sängar och andra sopor som inte kommer från vanliga hushåll ska slängas på tippen. Det kostar föreningen mycket pengar att forsla bort vad som är allas egna ansvar. Vi har en container på plats två gånger per år, kan ni inte ta er till tippen, spara sakerna i ert förråd och släng dem i nästa container! Böter kommer att utkrävas av dem som dumpar otillåtna saker i miljöhus eller källare/vind.

Sen gäller det bilkörning på gården. Detta är inte ok. Vi har väldigt ytliga rör som lätt kan gå sönder av tyngden av en bil. Böter och eventuellt skadestånd kommer utkrävas av dem som bryter mot detta.

Ställ gärna frågor om ni undrar något mer gällande dessa saker!

Med vänlig hälsning,
Styrelsen


Om du inte längre vill prenumerera på detta nyhetsbrev, vänligen gå till http://www.brfronneholm.brfnet.se/ och avbeställ din prenumeration under rubriken Nyhetsbrev.