!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Arkiv

Tillbaka

Julnyhetsbrev 2015; viktig information om ny förvaltare etc.!

2015-12-16 09:46

Styrelsen i Brf Rönneholm vill med detta nyhetsbrev passa på att önska föreningens medlemmar en riktigt härlig Jul och ett kommande Gott Nytt År!


Byte av förvaltare


I enlighet med resultat av föreningens röstning på extrastämman den 25:e oktober kommer Brf Rönneholm vid årsskiftet att byta ekonomisk och teknisk förvaltare från Riksbyggen Fastighetsförvaltning till Bredablick Förvaltning AB. Ett välkomstbrev från Bredablick har delats ut i samtliga lägenheters brevinkast med information om bland annat nytt bankgironummer. Vänligen notera detta så att era inbetalningar från årsskiftet hamnar rätt! Samtliga medlemmar kommer inom kort även erhålla inbetalningsavier från Bredablick för de tre första månaderna 2016. I välkomstbrevet finns dessutom information om autogiro för er som använder det, kom ihåg att fylla i den medsända blanketten och skicka in för att ert medgivande ska registreras och betalningar hamna rätt. Alla nödvändiga instruktioner finns i brevet, men ni är givetvis välkomna att kontakta Bredablick på deras kundtjänst vid eventuella frågor, telefonnummer 040 600 96 00 (telefontid måndag - fredag 08:30 - 16:00)! På hemsidan under Pågående projekt har vi längst ner på sidan tillfälligt lagt upp det välkomstbrev (inkl. autogiroblankett) som delades ut i brevinkasten för er som missade utskicket.


Vi kommer i direkt anslutning till bytet av förvaltare uppdatera kontaktinformation på vår hemsida, informationslappar kommer vidare att sättas upp i samtliga trappuppgångar så att ni alla vet var ni ska vända er med frågor/felanmälningar etc. Vi ser fram emot ett gott samarbete med Bredablick och tillsammans ska vi se till att övergången blir så smidig som möjlig för alla medlemmar!


Container på plats för att dansa ut julen 2015


Tjugondedag Knut dansas julen ut - och likaså granen! Vi har med anledning av det ordnat så att container finns på plats 12-15 januari.


Portar, dörrar, fönster


Vi vill återigen påminna om vikten av att kolla en extra gång så att alla dörrar/portar går igen ordenligt! Detta för att förhindra obehöriga att ta sig in i föreningens fastigheter samt minska risken för inbrott. Var även noga med att hålla dörrar och fönster till tvättstugor och cykelkällare stängda.


Våra trivselregler


Föreningens trivselregler finns på hemsidan, alltid bra att friska upp minnet emellanåt.


God Jul och Gott Slut!


Med vänlig hälsning
Styrelsen i Brf RönneholmOm du inte längre vill prenumerera på detta nyhetsbrev, vänligen gå till http://www.http://www.brfronneholm.se/ och avbeställ din prenumeration under rubriken Nyhetsbrev.