!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Arkiv

Tillbaka

Informationsbrev

2016-01-12 10:38

Hej medlemmar och God Fortsättning på det nya året!


Expeditionstid


Eftersom förra veckans expeditionstid uteblev med anledning av semesterledighet kommer vi istället att hålla expen öppen idag 18:30-19:00. (Ordinarie expeditionstid hålls annars första tisdagen i månaden mellan 18:30-19:00.) 


Container


Från och med idag t.o.m. fredag 15 januari finns en container på plats för er som vill slänga t.ex. julgran(srester...) eller annat skräp från era respektive förråd. Containern står på sin vanliga plats på Edward Lindahlsgatan.


 


Miljöhus


Notera att det inte är tillåtet att ställa ifrån sig möbler eller annat avfall som inte kan sorteras i vårt miljöhus! Sådant får var medlem sköta på egen hand genom att köra till tippen eller t.ex. förvara i eget förråd. Under "Avfallshantering" på hemsidan kan ni läsa mer ingående om detta.


Våra trivselregler


På förekommen anledning vill vi påminna om föreningens trivselregler som finns på hemsidan, alltid bra att friska upp minnet emellanåt. Informera grannar om det t.ex. vankas fest (givetvis under tillåtna tider), ev. renoveringar som kan orsaka störningar etc. Tänk på att alltid visa varandra hänsyn! 


Ny förvaltare


Vi har nu inlett vårt samarbete med Bredablick Förvaltning och vår dialog med dem är öppen och mycket positiv! Tillsammans ska vi se till att samarbetet flyter på och att alla behov tillgodoses. Glöm inte att Bredablick har en smidig hemsida på vilken man kan göra felanmälningar m.m.! Surfa gärna in och bekanta er med sidan. http://www.bredablickforvaltning.se/ 


Väl mött!


Styrelsen i Brf RönneholmOm du inte längre vill prenumerera på detta nyhetsbrev, vänligen gå till http://www.http://www.brfronneholm.se/ och avbeställ din prenumeration under rubriken Nyhetsbrev.