!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Arkiv

Tillbaka

Årsstämma 2016

2016-01-18 09:36

Motioner inför föreningens Årsstämma 2016


Det börjar bli dags för BRF Rönneholms årsstämma, vilken äger rum onsdagen den 30 mars. Detta innebär att det är dags att lämna in motioner inför stämman. Dessa måste lämnas in skriftligen med namn och lägenhetsnummer (1-223) senast den 15:e februari. Förslagsvis kan ni lämna dem via e-post (brfronneholm@gmail.com) eller på expeditionstiden den 2:e februari 18:30-19:00. Stämman kommer i vanlig ordning att hållas på Rönneholmsgården i Rönneholmsparken kl. 19:00. I de fall man som medlem inte kan närvara vid föreningsstämman kan man sända någon i sitt ställe som ombud. HÄR finns mallexempel på fullmakt.


Vill du vara med och påverka?


På årsstämman finns det gott om chanser att kunna medverka i föreningens skötselarbete. Vill du vara en del av den styrande processen eller kanske endast prova på att engagera dig lite mer, så är du välkommen att söka! Styrelsen är självkonstituerande vilket innebär att du inte söker till en specifik position utan arbetsuppgifterna fördelas mellan de engagerade. Vi ser gärna att du har kunskaper inom fastighet och ekonomi, men viktigast av allt är givetvis ditt engagemang i kombination med en vilja att vara med och påverka föreningens framtid.


Valberedningen, som består av Jonas Karlsson, behöver ha era ansökningar senast den 15:e februari. Skriv lite om er själva och vad ni tror att ni kan bidra med och skicka till bo.jonas@netatonce.net.


Väl mött!Om du inte längre vill prenumerera på detta nyhetsbrev, vänligen gå till http://www.http://www.brfronneholm.se/ och avbeställ din prenumeration under rubriken Nyhetsbrev.