!

Fyll i det här fältet.

Hämtar...

MENY

SÖK

Arkiv

Tillbaka

Vi söker nya/fler medlemmar till styrelsen!

2016-02-04 12:13

Är du intresserad av att engagera dig närmare i vår bostadsrättsförening? Vill du vara en del av den styrande processen eller kanske endast prova på att engagera dig lite mer? Hör isf av dig!


Flera av de som sitter i den nuvarande styrelsen känner att det är dags att ge möjligheten att lämna över till andra i vår bostadsrättsförening. Det krävs inga särskilda kunskaper utan vi söker dig med engagemang i kombination med en vilja att vara med och påverka föreningens framtid. Styrelsen är självkonstituerande vilket innebär att du inte söker till en specifik position utan arbetsuppgifterna fördelas mellan de engagerade. Skriv lite om er själva och vad ni tror att ni kan bidra med och skicka till bo.jonas@netatonce.net. Vi ser fram emot din intresseanmälan, vilken gärna får inkomma oss innan årsmötet den trettionde mars.


Väl mött!


Styrelsen i Brf RönneholmOm du inte längre vill prenumerera på detta nyhetsbrev, vänligen gå till http://www.http://www.brfronneholm.se/ och avbeställ din prenumeration under rubriken Nyhetsbrev.